tirsdag 11. oktober 2011

Dagens middag :)




Nam nam nam :)
I dag har vi hatt laksefilet med kreolsk krydder, hasselbackpoteter, tzatsiki og hvitostterninger til middag :) Det var kjempe godt, å kan anbefales på det sterkeste :)

Laksen er Lerøy sin, ferdig krydret og klar til å settes i ovnen :)

For å lage hasselbackpoteter trenger du:
* Poteter - antall kommer ann på hvor mange som skal spise ;)
* Smeltet smør
* Strøkavring
* Hvitløk
* Vi toppet også med en Norvegia hvitostterning i urtemarinade

Slik gjør du:
* Skrell og vask potetene
* Legg dem i en tresleiv, og skjær de i tynne skiver, men ikke helt gjennom. 
* Ha potetene i en smurt ildfastform.
* Pensle dem med smeltet smør og krydre med salt og pepper. 
* Stek dem i ovnen på 220 grader, i ca 20 min.
* Ta formen ut og pensle med mer smør og dryss over med strøkavring.
* Dryss over finhakket hvitløk.
* Toppes med en hvitostterning.
* Stek videre i ca. 20 min til, eller til potetene er myke og fått en fin gyllen farge :) 

Spis og nyt :)

Lille tøysegutten vår:


- Hvor er Leon???


- Titt titt :)


Hehe, fant en smule :) Full konsentrasjon ;) 

Der har dere morgendagens middagstips i boks ;) Enjoy :) 
Ha en kjempe fin kveld ;) 

Silje Fløysand

2 kommentarer:

  1. Det såg heilt nydelig ut!! Elsker kreolsk krydder. :)
    Skal absolutt prøves!!!

    SvarSlett
  2. Så utrolig godt ut. Mens jeg las innlegget ditt tenkte jeg: "lurer på hvordan hun lager de potetene" og jammen med hadde du ei genial oppskrift! Det skal prøves .Tusen takk:)
    Hege

    SvarSlett