søndag 25. mars 2012

Mmmm- vann i munnen :D

I går (lørdag) laget min kjære mann deilig middag til oss :) 

Av erfaring vet jeg at man fort blir lei disse "vanlige" helgemiddagene, så her kommer et lite tips fra meg til deg ;) 


Mmmm, kyllinglår, asparges med serranoskinke, potetbåter og kyllingsaus :)

Var så utrolig godt, og kan anbefales på det sterkeste :) 

Det du trenger er :

* Kyllinglår
* Asparges
* Serranoskinke eller bacon
* Poteter (mandel liker vi best)
* Potetbåtkrydder (Hindu potetbåt kryddermiks - i pose)
* Olje
* Hvitløk
* Bretagne kyllingsaus (melk, smør og vann) 

Slik gjør du :

* Vask og del potetene i båter
* Ha potetbåtene i en plastpose
* Hakk hvitløk, noe grovt og noe fint, ha i posen
* Hell over posen med potetbåt kryddermiks
* Hell over godt med olje, og bland alt sammen
* Ha det over i en ildfast form og la det stå å marinere seg mens alt det andre gjøres klart :)

* Skyll aspargesen
* Kutt av det groveste av enden
* Snurr den inn i bacon eller serranoskinke

* Kyllingen stekes etter pakkehenvisningen :)

* Sausen kokes etter pakkehenvisningen :) 

* Potetbåtene stekes på 225 grader, i ca 40 min (kommer ann på potetene og størrelsen, smak deg frem til du er fornøyd :)
* Aspargesen settes inn mot slutten, stekes til baconet eller serranoskinken er stekt :)

Spis og nyt :) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar