mandag 13. mai 2013

Dagens middagstips :)

I går laget vi noe utrolig godt til middag, 
det er ikke ofte vi spiser aaaalt opp, men i går var det tomt gitt ;) 

Oppskrift og ide er herfra; 

Men jeg hadde ikke alt i oppskriften, så jeg laget min egen vri ;) 


Hadde ikke store poteter (bakt potet), så jeg brukte de største Nypotetene jeg hadde, og laget litt fler :) 

This is what you do;

* Sett ovnen på 200 grader.

* Legg potetene i en stor skje (eller hva nå enn det heter dette jeg har avbildet, hehe, sto helt stillt :p). 

* Snitt tynne snitt i poteten, ikke helt igjennom! Å det er det denne berømte skjeen min hindrer :D 

* Legges på ett stekebrett med bakepapir. 


* I noen av rillene stikkes smørbiter :) 
I oppskriften sto det at det var lurt å legge smøret i fryseren først, teit tenkte jeg, helt til jeg skulle stappe det myke, litt smelta smøret nedi de trange rillene :) 
De ble presset opp igjen, så måtte skjære de skrått sånn den tynne delen kom lengre nedi :) 


* Hell over olje og dryss over med ønskelig krydder.
Oppskriften sa hvitløkspulver, men siden jeg ikke hadde det ble det hvitløk og urtekrydder :) 
Neste gang vil jeg nok bruke hvitløkssmør, naaaam :D 

* Stekes midt i ovnen i 45 min, smøret smeltet utover og krydderet rant av :) 

* Stakk så nedi ostebiter i rillene, drysset over med revet ost og krydret mer :)

* Stekes så i 15 min, eller til osten er smeltet :) 


NAAAAAM :D 

Til potetene laget Anders deilig kylling og bacon :) 
Servert med bretagne kyllingsaus og grønnsaker (grønnsakene var ikke så fin på bilde, hehehe). 

SPIS OG NYT :D 

Ha en fortreffelig dag ;)

Silje Fløysand

1 kommentar: